IEEE ComSoc International Communications Quality and Reliability Workshop
14 May 2020 // Virtual Conference

Program-at-a-Glance

IEEE CQR 2020 will be held in two parts on May 14, 2020*.

Part 1 – 04:00 – 07:30 UTC
New York (UTC -4) – 00:00 || Paris (UTC +2) – 06:00 || Helsinki (UTC +3) – 07:00 || Tokyo (UTC +9) – 13:00
Time Slot (UTC) Program Item
04:00 – 04:15 Part 1 – Welcome
04:15 – 04:20 Introduction – Paper Session #1 – Network Architecture & Design
04:20 – 04:35 Technical Paper-1
04:35 – 04:50 Technical Paper-2
04:50 – 05:05 Technical Paper-3
05:05 – 05:20 Q&A – Paper Session – #1
05:20 – 05:50 Break (30 minutes)
05:50 – 07:30 Panel #1 – Anticipating Security Challenges in 5G
07:30 Part 1 – Concluding Remarks

Part 2 – 14:00 – 21:15 UTC
New York (UTC -4) – 10:00 || Paris (UTC +2) – 16:00 || Helsinki (UTC +3) – 17:00 || Tokyo (UTC +9) – 23:00

Time Slot (UTC) Program Item
14:00 – 14:10 Part 2 – Welcome
14:10 – 15:00 Keynote #1 – Harri Hursti, Nordic Innovation Labs
15:00 – 15:05 Break (5 minutes)
15:05 – 15:10 Introduction – Paper Session #2 – Network Survivability
15:10 – 15:25 Technical Paper-4
15:25 – 15:40 Technical Paper-5
15:40 – 15:50 Q&A – Paper Session #2
15:50 – 15:55 Break (5 minutes)
15:55 – 16:40 Panel #2 – Unlocking the Potential of “What’s Next”
16:40 – 16:45 Break (5 minutes)
16:45 – 17:30 Panel #3 – Transitions in 5G
17:30 – 17:35 Introduction – Paper Session #3 – Internet of Things
17:35 – 17:50 Technical Paper-6
17:50 – 18:05 Technical Paper-7
18:05 – 18:15 Q&A – Paper Session #3
18:15 – 18:45 Break (30 minutes)
18:45 – 19:35 Keynote #2 – Wireless Network Insights during COVID-19
19:35 – 19:40 Introduction – Paper Session #4 – Network Security
19:40 – 19:55 Technical Paper-8
19:55 – 20:10 Technical Paper-9
20:10 – 20:20 Q&A – Paper Session #4
20:20 – 20:25 Break (5 minutes)
20:25 – 21:15 Keynote #3 – Brian Connelly, Ookla
21:15 Part 2 – Concluding Remarks

The workshop starts at 9 PM pacific time on May 13, 2020.