IEEE ComSoc International Communications Quality and Reliability Workshop
8 October 2020 // Virtual Conference

Program

Time Slot (EDT) Program Item
10:00 – 10:10 Welcome – Program Chairs
10:10 – 10:30 Introduction – Dr. Vincent Chan, MIT, ComSoc President
10:30 – 10:40 Break (10 minutes)
10:40 – 11:45 Session #1 – Driving Service Excellence – Rudy Brioche, Comcast
10:45 – 11:00 Talk #1-1 :: Albert Windom, Ericsson
11:00 – 11:15 Talk #1-2 :: Vicki Boston, Comcast
11:15 – 11:30 Talk #1-3 :: Kirk McBean, VMWare
11:30 – 11:45 Session #1 – Q&A
11:45 – 11:55 Break (10 minutes)
11:55 – 13:00 Session #2 – Inspiring Innovation – Brett Brock, Cox
12:00 – 12:15 Talk #2-1 :: Shari Griffin, Verizon
12:15 – 12:30 Talk #2-2 :: Emeka Enekwizu, Allot
12:30 – 12:45 Talk #2-3 :: Tonya Walley, Cox
12:45 – 13:00 Session #2 – Q&A
13:00 – 13:30 Break (30 minutes)
13:30 – 14:00 Keynote #1 – Marc Morial, National Urban League
14:00 – 14:10 Break (10 minutes)
14:10 – 15:10 Session #3 – Closing Digital Divide, Justina Nixon Saintil, Verizon
14:15 – 14:30 Talk #3-1 :: Leslie Laboriel, TrajectUP
14:30 – 14:45 Talk #3-2 :: Terence Rock, JMA Wireless
14:45 – 15:00 Talk #3-3 :: Damon C. Aniton, AT&T
15:00 – 15:10 Session #3 – Q&A
15:10 – 15:20 Break (10 minutes)
15:20 – 16:10 Panel – Allies Promoting Racial Justice & Equal Opportunity
Abby Knowles, Verizon
Srini Kalapala, Verizon
Fisseha Yohannes, Ericsson
Carol Davids, Illinois Institute of Technology
Kelly Brewer, Tilson Technology Management
Carrie Charles, Broadstaff
16:10 – 16:20 Break (10 minutes)
16:20 – 16:50 Keynote #2 – Nicol Turner Lee, Brookings Institute
16:50 – 17:00 Closing Remarks